Week van de kinderopvang – 7 oktober 2024

Printervriendelijke versiePDF version

Kinderopvangkampioen!

Medewerkers in de kinderopvang zijn echte kampioenen. En een gouden kinderhart, verdient een gouden medaille. Elke dag opnieuw zijn ze in topvorm en houden ze heel wat ballen tegelijk in de lucht: creatieve en educatieve activiteiten bedenken, knutselen, (buiten)spelen, ouders ondersteunen en een luisterend oor bieden, eetmomenten organiseren, verluieren, troosten, oneindig veel knuffels geven ... Het is maar een glimp van hun veelzijdige job. Bovendien zijn ze voortdurend in beweging om elk kind in Vlaanderen en Brussel de leukste speelimpulsen en maximale ontwikkelingskansen te geven. Zoals echte sportcoaches laten ze kinderen groeien en bloeien. Met hart en ziel geven ze de beste zorgen aan groot en klein. Hun inspanningen verdienen de grootste waardering.

Tijdens de Week van de Kinderopvang van 7 tot 13 oktober 2024 plaatsen we daarom alle medewerkers in de kinderopvang op hun verdiende eerste plaats. Als echte winnaars verdienen ze één voor één een gouden medaille.
We bezorgen alle kinderopvangkampioenen een welgemeende ‘dankjewel’. Stuur massaal jullie complimenten naar deze kampioenen in de kinderopvang en laat hen schitteren op de eerste plaats op het podium.