Maandagavonden 16, 23 en 30 septemnber - meer veerkracht met hartcoherentie

Printervriendelijke versiePDF version

Als mens willen we “overleven”: gevaar detecteren en veiligheid en verbinding zoeken.
Hartcoherentie vormt een effectieve manier om om te gaan met “gevaar” in de vorm van onrust, stress, angst, onzekerheid, hyperventilatie.

Hartcoherentie brengt evenwicht in je lichaam waardoor niet alleen de symptomen afzwakken of verdwijnen maar waardoor je ook meer flexibiliteit ontwikkelt om stress, drukte en angst het hoofd te bieden.
Hartcoherentie opent de weg naar sociaal contact en verbinding - een belangrijk element in het hanteren van stress.

Tijdens deze training maak je kennis met hartcoherentie en ontdek je de impact op je hartslag, zenuwstelsel, brein, en hormonen. Je krijgt praktische oefeningen en start je eigen hartcoherentie-training.

Je krijgt inzicht in de werking van het autonoom zenuwstelsel en haar overlevingsresponsen en leert om deze te shiften naar innerlijke rust, verbinding en veiligheid.
Je kan de training toepassen als persoonlijke training of gebruiken om je cliënten naar meer innerlijke rust en evenwicht te brengen in het kader van angst, burnout, trauma.

Meer weten over hartcoherentie?
Welkom op deze wetenschappelijk onderbouwde training in de praktijk in Oosterzele op Maandagavond 16, 23 en 30 september 2024 (19u30 - 21u30).

Meer info ? https://www.aandachtsacademie.be/hartcoherentietraining/

Disclaimer

Vlaams Welzijnsverbond kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze gepubliceerde info uit het werkveld. Bij vragen gelieve contact op te nemen met de contactpersoon die je hier in de linker kolom terug vindt.