28/11/2024 - Opleiding 'Uitdagende begeleidingen' - Houvast om in verbinding te blijven met uw cliënt

Printervriendelijke versiePDF version

Krijg je moeilijk toegang tot je cliênt? Kost het je energie om steeds weer 'brandjes te blussen'? Wens je je cliënt meer standvastigheid toe? Deze opleiding biedt heel wat concrete handvatten om met uitdagende begeleidingen aan de slag te gaan. Een ondersteunende hulpverlener staat immers steviger in zijn schoenen. 

Tijdens deze interactieve dag overlopen we de vijf pijlers uit de toolbox 'uitdagende begeleidingen'. Aan de hand van heel wat oefeningen en een case als rode draad doorheen de dag, krijg je inzicht in hoe je in verbinding kunt blijven met je cliënt en hoe je crisissituaties kunt stabiliseren. Vaardigheden en attitudes ontwikkelen en integreren in de dagelijkse leefwereld van je cliënt, alsook het belang van gedeelde zorg en het opzetten van een netwerk rond je cliënt, staan in de namiddag op het programma.

Na de opleiding heb je een basiskennis van elk van de pijlers en kun je met de digitale toolbox van start gaan.

Datum 

Donderdag 28 november 2024, 9.30-16.30. Onthaal vanaf 9.00 uur.

Locatie

Holiday Inn Gent Expo (Maaltekouter 3, 9051 Gent)

Kostprijs

€215 per persoon

Organisatie

Oranje vzw in samenwerking met Uitgeverij Vandenbroele.
Sprekers: Manon Claeys en Ester Fonteyne

Inschrijven

 

Disclaimer

Vlaams Welzijnsverbond kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze gepubliceerde info uit het werkveld. Bij vragen gelieve contact op te nemen met de contactpersoon die je hier in de linker kolom terug vindt.