17/10/2024 (Team-)kracht in woelige tijden

Printervriendelijke versiePDF version

INHOUD
Met deze vorming:
- verwerf je inzicht in diverse waarderende werkvormen om zowel jezelf als je team te versterken.
- keer je huiswaarts met direct toepasbare methoden die je in je eigen professionele context kunt gebruiken.

PROGRAMMA
In deze snel veranderende en onzekere tijden is het essentieel om effectieve strategieën te ontwikkelen voor zowel persoonlijke groei als succesvolle samenwerking. De uitdagingen waarmee we dagelijks worden geconfronteerd, vragen om nieuwe benaderingen en samenwerkingsvormen die aansluiten bij de huidige realiteit.

Tijdens deze vorming bieden we praktische tools en inzichten die je zullen helpen om veerkrachtiger om te gaan met tegenslagen en meer te putten uit successen. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke groei of effectievere teamdynamiek, we richten ons op jouw professionele context en gebruiken praktijkvoorbeelden om de aangeleerde technieken toe te passen. Samen gaan we op zoek naar innovatieve manieren om jouw uitdagingen aan te pakken en je doelen te bereiken.

DOELGROEP
Medewerkers tewerkgesteld binnen PC319.01 die in en met teams werken en graag waarderend aan de slag gaan

OPLEIDER
Kwadraet

LOCATIE
Kessel-lo

KOSTPRIJS
gratis

MEER INFO
https://www.vivosocialprofit.org/opleidingen-open-aanbod/24568-0

ORGANISATIE
SF319.01 i.s.m. VIVO

Disclaimer

Vlaams Welzijnsverbond kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze gepubliceerde info uit het werkveld. Bij vragen gelieve contact op te nemen met de contactpersoon die je hier in de linker kolom terug vindt.