08/10/2024 Zelfzorg in zorg en welzijn - werken onder emotionele druk - ONLINE

Printervriendelijke versiePDF version

INHOUD
Met deze vorming:
- krijg je inzicht en tips om ‘drukkende’ emoties tijdig te ontkoppelen, rust te gunnen aan lichaam, denken en voelen
- versterk je jouw emotioneel bewustzijn
- ontwikkel je emotiebehendigheid.

PROGRAMMA
Als begeleider of zorgverlener zet je dagelijks al je energie en toewijding in om anderen te ondersteunen. Het is een veeleisende taak die zowel lichamelijk als mentaal veel van je vraagt. Het vereist alertheid, planning, besluitvorming, fysieke activiteit en effectieve communicatie.

Ook komen er vaak emotionele uitdagingen op je pad. Gevoelens van onmacht, faalangst, frustratie, kwaadheid en ongeduld kunnen soms overweldigend zijn. Deze emotionele druk is niet altijd gemakkelijk te ontkoppelen, en de oorzaken ervan verdwijnen niet zomaar. Sommige problemen zijn van blijvende aard.

Tijdens deze vorming kan je leren hoe je zelf deze emotionele druk kunt verminderen en draaglijker kunt maken. Ontdek effectieve strategieën om met deze emoties om te gaan en je welzijn te bevorderen. Deze vaardigheden zijn niet alleen nuttig voor jou persoonlijk, maar zullen ook je professionele leven verrijken.

DOELGROEP
Medewerkers en leidinggevenden tewerkgesteld binnen PC319.01

OPLEIDER
Namaskara

LOCATIE
online

KOSTPRIJS
gratis

MEER INFO
https://www.vivosocialprofit.org/opleidingen-open-aanbod/24964-0

ORGANISATIE
SF319.01 i.s.m. VIVO

Disclaimer

Vlaams Welzijnsverbond kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze gepubliceerde info uit het werkveld. Bij vragen gelieve contact op te nemen met de contactpersoon die je hier in de linker kolom terug vindt.