Schrijf je nu in voor ons Ledenforum 2024 - Blik op de horizon

Printervriendelijke versiePDF version

Eerder stuurden we jullie al een 'save the date' voor ons Ledenforum 2024 - Blik op de horizon. Dat zal plaatsvinden op vrijdag 25 oktober in Brussel. Hopelijk hebben jullie dit allemaal al in de agenda staan en kunnen we daar met een grote groep leden uit alle sectoren nadenken over hoe we de toekomst samen tegemoet gaan en waar we de komende jaren onze accenten op willen leggen.

 

We zijn volop de laatste hand aan het leggen aan ons programma, maar we houden ondertussen 'met evenveel aandacht ook de vorming van een nieuwe Vlaamse Regering in de gaten. Want die nieuwe regering en bijhorend regeerakkoord zullen een grote invloed hebben op hoe we met z'n allen ons zorg- en welzijnslandschap zullen vormgeven de komende 5 jaar. En het lijkt ons dus belangrijk om die nieuwe elementen mee te nemen op ons Ledenforum 2024 - Blik op de horizon.

Het definitieve programma krijgen jullie binnenkort in jullie digitale brievenbus, maar dit kunnen we alvast wel meegeven:
 

  • In de voormiddag laten we ons inspireren door de actualiteit en (hopelijk) een nieuw regeerakkoord om nadien samen met jullie in dialoog te gaan om de hoofdlijnen van een nieuw beleidsplan uit te tekenen EN te zien hoe we geïntegreerde zorg en ondersteuning verder kunnen uitrollen met wat op de onderhandelings- of regeringstafel ligt.
     
  • In de namiddag kijken we samen naar de toekomst en hoe we kunnen blijven welzijnsgericht ondernemen op een duurzame manier. Duurzaam, da's niet enkel klimaat en energie, maar ook hoe we dit alles blijven financieren en hoe we ook ons medewerkersbeleid op lange termijn en op een houdbare manier organiseren.
     
  • We laten ons begeleiden door inspirerende sprekers en gasten, zoals Vlaams Zorg- en welzijnsambassadeur Candice De Windt, duurzaamheidsexpert Joost Venken, experts vanuit de Vlaamse overheid en nog veel meer. En wie weet/mogelijk/hopelijk onze nieuwe minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin?
     
  • Tussendoor zijn er voldoende momenten om bij te praten of te netwerken over de sectoren heen, tijdens gezellige koffie- en theepauzes, tijdens een lekkere lunch en tijdens een receptie met een fris hapje en drankje.
     
  • Waar? Sparks, vlakbij het station Brussel Centraal, Ravensteinstraat 60, 1000 Brussel. Wanneer? Vrijdag 25 oktober, van 9u30 tot 17u, met nadien een receptie.

 

SCHRIJF JE NU INSchrijf je nu in en verzeker je van je plekje op ons Ledenforum 2024: Blik op de horizon via de knop op deze webpagina: https://www.vlaamswelzijnsverbond.be/evenementen/ledenforum-2024

 

Velen van jullie waren er de voorbije jaren al bij tijdens onze ledenfora, voor sommige (nieuwe) leden wordt het misschien een eerste keer. Bekijk hieronder alvast de sfeerverslagen van de vorige edities in 2023 en 2022. Om herinneringen op te halen, of om te ontdekken wat je mag verwachten op 25 oktober.

Tot dan!