Studiedag GOESTING IN KWALITEITSINDICATOREN. WANNEER ZIJN WE CONTENT? op 8 december

Type:

In de kijker

Publicatiedatum:

06.11.2017
Printervriendelijke versiePDF version

We zijn allemaal op zoek naar kwaliteit. Wanneer je een product of dienst aankoopt, vind je bepaalde zaken belangrijk. Hiervoor hanteer je een aantal indicatoren, zaken die jij belangrijk vindt. In een welzijnsorganisatie is dit niet anders. Zowel de mensen die beroep doen op jullie ondersteuning/begeleiding, de overheid als jullie zelf willen de kwaliteit van de dienstverlening kunnen bepalen.

 

Eén van de manieren om na te gaan of de ondersteuning of begeleiding goed verloopt, is via kwaliteitsindicatoren. Maar wat zijn kwaliteitsindicatoren precies? Welke meerwaarde kunnen ze bieden in een ondersteunings/begeleidingscontext? Hoe formuleer je een ‘goede’ indicator? Welke plaats heeft deze in het geheel van de werking van je organisatie? Hoe zet je kwaliteitsindicatoren in als verantwoording naar (potentiële) gebruikers, overheid en naar de eigen raad van bestuur?

 

Kom op 8 december 2017 naar het TPC te Wilrijk en ga hierover in dialoog met collega’s. Je kan zich nu inschrijven voor de studiedag  over ‘Goesting in kwaliteitsindicatoren. Wanneer zijn we content?’. Je vindt het programma via deze link.